HTML

receptek daquan

Friss topikok

Címkék

Tanulmány megállapította, hogy a tenger a különböző egészségügyi hatások

2011.08.27. 02:45 huang

 Okinawa, Japán, az egyik oka az emberek hosszabb ideig élnek, a napi táplálékbevitel a japán tengeri moszat is 1,5-szerese az országos átlagnak.Kelp felület csúszós nyálka vízben oldódó élelmi rost, gazdag alginsav, kálium, kalcium és ásványi anyagok.

Himeji Institute of Technology professzora Keisuke mbt cipő árak mozgó patkányok érzékenyek a magas vérnyomás két csoportba osztották. Az egyik csoport táplált só, kálium-táplált azonos mennyiségű só és alga. Eredmény, az első csoport a patkányok vérnyomás, csökkent vérnyomás után a csoport a patkányok. Eredeti kálium-alginát a gyomorba, a gyomorsav, a bomlása alginsav és kálium-, majd a bélbe. Mivel a bél lúgos, bomlási nátrium-alginát és könnyen kombinálható vizelettel ürül,mbt shoes  és a kálium felszívódik a bélfalon, a kettő együtt, hogy a vérnyomás csökken.

A tudósok végeztek kísérleteket, 50 ℃ ~ 60 ℃ vízzel átitatott hínár. mbt cipők A koncentráció az áztató vizet, hogy a magas vérnyomás beteget kezeltek hínár.10 perc után a vérnyomás 8-9 Hgmm, 1 óra lefelé 17,3 Hgmm; mbt cipő 4 óra le 21,5 mm Hg. Alginát is könnyen felszívódó koleszterin szívódik fel a bélből után, akkor csökkentik a koleszterinszintet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr143183112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása