HTML

keverjük sült bárány vese

2011.07.27. 08:43 huang

 Keverjük sült bárány vese alapanyagként: 

Hozzávalók: vese sub-200 g 
Anyagok: bambuszrügy film-, víz-gomba, 50 g, szójaszósz 10 gramm, 3 g só, nátrium-glutamát 1 gramm, Shao likőr 20 gramm, nedves por, 15 gramm; 

Keverjük sült bárány vese jellemzői: 
Vese friss, szép alakú, teljes íz
 mbt outlet , sima és nem zsíros; 


Megtanulhatják, hogyan kell csinálni keverjük sült bárány vese, hogyan kell csinálni finom keverjük sült bárány vese 
1) Mossuk ki a vese, a profil két, nyújtott a derék és a szaga a vizelet, generatív búza virág késsel vágjuk 2 cm széles, 5 cm hosszú szakasz, add szójaszósz finom, nedves keményítőt és keverjük jól állnak; 

2) bambuszrügy, gomba forró sár edények nézni, szójaszósz, só, nátrium-glutamát, Shaoxing bor, húsleves, 
mbt cipő nedves keményítőt hangoljon be mártással; 


3) Add földimogyoró olajat wokban, keverjük, amíg a Jiucheng hő (mintegy 225
), a vese a slick kell hengerelt egy búza-, mint a hal gyorsan, így egy kevés olajat wokban, míg az Liucheng hő (mintegy 150 ), akkor szeletelve, kockára vágott zöldhagymával a keverjük készre sütjük, főtt bele az ecetet, a rizs bort, adjunk hozzá bambuszrügyeket film, keverjük megsütjük gombát öntsük a mártást, majd a vese és a beruházások, a gyors Dianfan, tetején Cantharellus pan tálaljuk. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr203103344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása