Keverjük sült bárány vese alapanyagként:
Hozzávalók: vese sub-200 g
Anyagok: bambuszrügy film-, víz-gomba, 50 g, szójaszósz 10 gramm, 3 g só, nátrium-glutamát 1 gramm, Shao likőr 20 gramm, nedves por, 15 gramm;
Keverjük sült bárány vese jellemzői:
Vese friss, szép alakú, teljes íz mbt outlet , sima és nem zsíros;
Megtanulhatják, hogyan kell csinálni keverjük sült bárány vese, hogyan kell csinálni finom keverjük sült bárány vese
1) Mossuk ki a vese, a profil két, nyújtott a derék és a szaga a vizelet, generatív búza virág késsel vágjuk 2 cm széles, 5 cm hosszú szakasz, add szójaszósz finom, nedves keményítőt és keverjük jól állnak;
2) bambuszrügy, gomba forró sár edények nézni, szójaszósz, só, nátrium-glutamát, Shaoxing bor, húsleves, mbt cipő nedves keményítőt hangoljon be mártással;
3) Add földimogyoró olajat wokban, keverjük, amíg a Jiucheng hő (mintegy 225 ℃), a vese a slick kell hengerelt egy búza-, mint a hal gyorsan, így egy kevés olajat wokban, míg az Liucheng hő (mintegy 150 ℃), akkor szeletelve, kockára vágott zöldhagymával a keverjük készre sütjük, főtt bele az ecetet, a rizs bort, adjunk hozzá bambuszrügyeket film, keverjük megsütjük gombát öntsük a mártást, majd a vese és a beruházások, a gyors Dianfan, tetején Cantharellus pan tálaljuk.