HTML

Részlet a gyakorlatot, párolt padlizsán

2011.08.30. 10:29 huang

 Párolt padlizsán termelési anyagok:
Hozzávalók: 1 £ padlizsán, vágott főzőlap, egy kanál sót, és pácoljuk 20 percig. 2, két kanál főzés bor. 3 csillagánizs (ánizs) két emelkedett. 4, három vöröshagyma, apróra vágott. 5, három fokhagyma, szeletelve. 6 db petrezselyem, apróra vágott.mbt 7, zsázsa és egy kanál, egy evőkanál szójaszósz, cukor és egy kanál, kanál a kibocsátást a csirkét egy tálba. 8, egy evőkanál keményítő vízzel és lesüllyed a mártást.

Párolt padlizsán tanítani, hogyan kell csinálni, hogyan kell csinálni finom párolt padlizsán

1, pácolt padlizsán blokk erő szorult a víz.

2, a pot a forró olajban, amíg három,mbt cipő keverje bele a padlizsán darabokat, a világos sárga a tálcába.

3, mossa pot, hogy egy kis mennyiségű olajat égető hő vályúk tizenkét hónapban, akkor apróra vágott hagymát, fokhagymát, csillagánizs az íze keverjük,mbt cipők keverjük bele a padlizsán darabokat.

4, ha a sült padlizsán darabokat,mbt shoes tedd a bor, zsázsa tálban a fűszereket, egy fél pohár vizet forralás után levest vagy megvastagodhat.

5, dobták a petrezselyemmel.

Serve lapát után is pot lemez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr323190042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása