HTML

snidling rántotta

2011.07.27. 08:42 huang

 Snidlinges rántotta termelési anyagok:

Hozzávalók: 4 póréhagyma két (160 gramm), 3 nagy tojás
Fűszerezés: olaj, 3 evőkanál kukoricakeményítő forrás 2 teáskanál víz 1 evőkanál csirkepor 1 / 4 teáskanál, 1 teáskanál szezámolaj, bors.

Megtanulhatják, hogyan kell 
mbt cipő

 

Gyakorlatok:
1 póréhagyma mosott és vágjuk apró darabokra;

2, mix kukorica vízzel készült kukoricakeményítő vizet és tegyük félre;

3, a fűszereket, póréhagyma, kukoricakeményítő keveréke vízzel;

4, szétszórt tojások nagy tálban keverjük össze;

5, Heat wok, adjunk hozzá három evőkanál olaj generáció, az olajat, amíg meleg,öntsük a snidling, tojás, megpirítjuk gyorsan megszilárdult, akkor át egy lemezt enni.

Tipp: keverjük össze a kukoricakeményítő vizet a tojást, sült póréhagyma lehet kerülni, ha a túlzott nedvességet.

főkéntcitrusfélék, zöldpaprika, káposzta, brokkoli, sárgadinnye és eper.

Harmadszor, meg kell cink. Férfi nemi érettség és termékenység elsősorban attól függ,megfelelő cink. A cink a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét isnagy hatással. Ezért a cink szükséges a férfiak. Magas cinktartalma ételek  mbt outlet tenger gyümölcsei, a máj, gomba, napraforgómag és a szójabab, stb

Negyedszer, pótolniuk kell cellulóz. Megfelelő bevitele rost csökkentheti annak kockázatát, vastagbélrák, koszorúér-betegség (szívbetegség), a cukorbetegség, az elhízás és a magas vérnyomás kockázatát. Cellulóz-gazdag élelmiszerek: Először is, a friss zöldségek, második, friss gyümölcs, Harmadszor, a különböző magvak.

 

 

span tiHS "�8� pA �示其他翻译" class="">, annak érdekében, hogy növeljék az étvágyat,hasmenés fanyar, javítja az emésztést. Párolt rizs Gesztenyés-és gesztenyefákkalzabkása alkalmas minden korosztály számára, mind a lép és a gyomor vezetőbehajtására krónikus hasmenés, a hosszú távú kezelés alkalmas az idősek, mert arossz étvágy miatt degeneratív, hiány fáradtság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr863103338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása