HTML

receptek daquan

Friss topikok

Címkék

párolt Mandarin hal

2011.07.27. 08:44 huang

 Párolt Mandarin hal termelés anyagok: 

Hozzávalók: egy mandarin hal (súlya körülbelül 750 gramm) 
Tartozékok: főtt sonka, 3 (25 gramm), főtt bambuszrügyeket 6 (60 gramm), víz, 3 nagy gomba, gyömbér 2,5 g, scallion 1 
Fűszerezés: só 2,5 gramm, 1,5 gramm 
mbt cipő

 


Párolt Mandarin hal jellemzői: 
Chih-kellemes szín, fény, íz, mint a rák, finom illatú. 

Megtanulhatják, hogyan kell csinálni párolt mandarin halat, hogyan kell csinálni finom párolt hal mandarin 
1, a mandarin hal profilt mosás, lapos a darabolás blokk. 
Késsel vágja nyitott az elejétől a végéig, majd a halat vissza a ferde szeletet időközönként 25 cm kés, kés mélyen a csont. 

2, amelyik nagyobb derék-lemez, a mandarin halat, hozzá rizs bor, gyömbér scallion főtt sonka, ketrec gőz 15 percig. 
Miután az eredmények jöttek ki, hogy vegye hagyma, gyömbér, juice egy kis tálba. 

3, gomba, bambuszrügy főtt forró vízzel, tedd a halat mindkét oldalán a hajtások három, sonka és bambuszrügy kérni minden kibocsátás, gombák és bambuszrügyeket a borítón. 

4, a lé a serpenyőben, adjuk hozzá húsleves, MSG, só és főtt csirke olaj forró, öntsük a halakra és tálaljuk. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr813103345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása