Párolt Mandarin hal termelés anyagok:
Hozzávalók: egy mandarin hal (súlya körülbelül 750 gramm)
Tartozékok: főtt sonka, 3 (25 gramm), főtt bambuszrügyeket 6 (60 gramm), víz, 3 nagy gomba, gyömbér 2,5 g, scallion 1
Fűszerezés: só 2,5 gramm, 1,5 gramm mbt cipők
Párolt Mandarin hal jellemzői:
Chih-kellemes szín, fény, íz, mint a rák, finom illatú.
Megtanulhatják, hogyan kell csinálni párolt mandarin halat, hogyan kell csinálni finom párolt hal mandarin
1, a mandarin hal profilt mosás, lapos a darabolás blokk. Késsel vágja nyitott az elejétől a végéig, majd a halat vissza a ferde szeletet időközönként 25 cm kés, kés mélyen a csont.
2, amelyik nagyobb derék-lemez, a mandarin halat, hozzá rizs bor, gyömbér scallion főtt sonka, ketrec gőz 15 percig. Miután az eredmények jöttek ki, hogy vegye hagyma, gyömbér, juice egy kis tálba.
3, gomba, bambuszrügy főtt forró vízzel, tedd a halat mindkét oldalán a hajtások három, sonka és bambuszrügy kérni minden kibocsátás, gombák és bambuszrügyeket a borítón.
4, a lé a serpenyőben, adjuk hozzá húsleves, MSG, só és főtt csirke olaj forró, öntsük a halakra és tálaljuk.