Yu íze csípős káposzta termelés anyagok:
Hozzávalók: 200 g bébiétel
Fűszerek: fokhagyma, 20 gramm, 20 gramm fűszeres köles, hagyma, stb
Chongqing csípős káposzta íze jellemzői:
Világos színű, édes és savanyú csípős, ropogós és ízletes
Yu íze csípős káposzta tanítani,mbt cipők hogyan kell csinálni, hogyan Yu finom volt íze csípőskáposzta
Gyártási folyamat: Az első mosás a bébiételek négy, hozzá cukrot, sót, fehér ecetuborka állni, a másik csirke mártásban Thaiföldön, törött fokhagyma, juice és ízmoduláció helyezés, a másik változást a kést vízszintesen tuskó káposzta lemez ésmegszórjuk hagymával tejszínes mártással tálaljuk.
Íz típusa: forró és savanyú édes és sós ízű.