HTML

Yu íze csípős káposzta

2011.07.27. 08:43 huang

 Yu íze csípős káposzta termelés anyagok:

Hozzávalók: 200 g bébiétel
Fűszerek: fokhagyma, 20 gramm, 20 gramm fűszeres köles, hagyma, stb

Chongqing csípős káposzta íze jellemzői:
Világos színű, édes és savanyú csípős, ropogós és ízletes

Yu íze csípős káposzta tanítani,mbt cipőhogyan kell csinálni, hogyan Yu finom volt íze csípőskáposzta
Gyártási folyamat: Az első mosás a bébiételek négy, hozzá cukrot, sót, fehér ecetuborka állni, a másik csirke mártásban Thaiföldön, törött fokhagyma, juice és ízmoduláció helyezés, a másik változást a kést vízszintesen tuskó káposzta lemez ésmegszórjuk hagymával tejszínes mártással tálaljuk.
Íz típusa: forró és savanyú édes és sós ízű.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr133103341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása