HTML

receptek daquan

Friss topikok

Címkék

Hogyan lehet biztonságos, ésszerű és hatékony vitamin-kiegészítők

2011.08.17. 10:48 huang

 Mivel az emberek életszínvonalára, egészség és egészségügy lett sok emberéletében nagyon fontos. Nem tudom, mikor, vitaminok és ásványi anyagok válta divat és a pop, az életben, ügyelve arra,mbt cipő nem ritka vitamin tablettát. Aközelmúltban ez a felforgató "vitamin végzetes lehet," a jelentés miattközéletben.

Ez a rész az orvosi riportere a szupermarketben, hogy látogassa meg Xi'an, tanult, vitamin-kiegészítők, Xi'an külszolgálati kismértékben csökkent némileg,mbt cipők de a túlnyomó többsége a rögzített fogyasztói csoport is stabilabb.

Riporterek találkozott a multi-vitamin tabletta gyógyszertárban az asszony Cuiés Ms. Chan asszony Cui azt mondta újságíróknak, ő volt döbbenve utánhallottam, szkeptikusak,mbt shoes de a biztosítási okok miatt, vagy felfüggesztett egy ideig, Ms. Chen úgy döntött, hogy csökkentés.

Az mennyire biztonságos, ésszerű és hatékony vitamin-kiegészítők ebben a témában, a riporter megkérdezett táplálkozási szakértő hatóság,mbt cipő árak hogy atáplálkozási szakértők a tudományos és szakmai szempontból mindenkinekfegyver.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr533159826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása