Forró szája tofu leírása:
Tofu forró száj rendkívül népszerű snack, mert a gazdag faj, egy magasabb tápértékű és ízletes íz és üdvözölte mindenki.
Tofu forró száj jellemzői:
Száj, amikor eszik meleg levest shiang tiszta, illat.
Tofu forró száj tanítani, hogyan kell csinálni, mbt cipő árak hogyan tofu forró száját
1. Fog állni Fujian tofu vágjuk apró kockákra.
2 disznó csont a késsel apróra vágott, szárított liliom, szárított palloskagyló, fejszárított hal, gomba mosni a tiszta meleg vízbe, és áztassa 10 percig.
3. Wok meg a tüzet, add forró vízben főtt a sertés a véres csontot, távolítsa elés mossa, majd finomítani egy acél pot, majd megszárítjuk a liliom, szárítottpalloskagyló, fej szárított hal, gomba, a víz árvíz a nyersanyagok, tedd keverjükseven felforraljuk, sovány hab, sózzuk, MSG,mbt shoes csirke fűszerekkel, majd főzzüktofu bővítése, az utolsó halat, forró kés ábra a kiadások, akkor a tálban.
4 tál megszórjuk újhagyma, kiegészítve Dougu olaj, chili szósz szósz Zhan Shiát az összetett lehet.
A termelés tofu forró száj lényegre:
1 tofu kell használni, nem gipsz,mbt cipők különben az íze nem elég illat;
2 anyag is lehet,mbt cipő különösen tofu és sertés csont, míg több tofu;
3 a hőt a mester is kritikus, tofu párolt kell a teljes időt, míg a rossz ízű.