HTML

Tejsavó fehérje fontos szerepet játszik az emberi egészség

2011.08.04. 05:25 huang

 Savófehérje oldható fehérje a tej összetételét általában gazdag minden esszenciális aminosavat szükséges egy nagy tápértéke fehérje. Savófehérje jellemzi könnyen emészthető, és nagyon alacsony zsír-és cukortartalmú.

A kiváló minőségű fehérje, tejsavó fehérje már régóta ki mbt cipők hivatásos sportolók, fitness lelkes kör, az életét az egyszerű emberek. Egyre több népszerű ételek, mint például a joghurt, csokoládé, italok és más élelmiszerek található tejsavó fehérje alakja. Az elmúlt öt évben, a kínai import az Egyesült Államok kiváló minőségű tejsavófehérje nőtt közel 7-szer.

Kínai Táplálkozástudományi Társaság tiszteletbeli tagja, tiszteletbeli elnöke a sanghaji Institute of Nutrition professzor Zhao Faji, mbt shoes hogy a teljes tápértékét tejsavófehérje lehet igazítani minden ember, különösen a városi emberek egészségügyi problémák, tejsavófehérje játszhat az egyedülálló táplálkozási előnyök .

A táplálkozási előnyeit savófehérje nem csak túl a rendelkezésre tápértékét fehérje. Az utóbbi években a táplálkozási itthon és külföldön a tejsavó fehérje a krónikus betegségek megelőzésének, javítja a szervezet immunrendszerét sokat tett a kutatás és megerősítette a tejsavófehérje ezen egyedülálló hatást.

Tejsavófehérje tud egy csomó immunrendszer szükséges a fő anyagi forrása - glutaminsav. Glutamát elsősorban a szintézis az izomszövet glutation, amely a szervezet antioxidáns védelmi mechanizmusainak fontos anyagot.

Ez a mechanizmus is védi a mbt cipő sejteket a szabadgyökök ellen, környezetszennyezés, mérgek, fertőző betegségek és az UV károsodás.

Ezen kívül, tejsavófehérje is optimális összetétele a test, lelassul az öregedés.Bizonyos értelemben, az izomvesztés és a testzsír növeli az öregedés teljesítmény. Összetételének változása e testület kíséri egy sor egészségügyi problémát, mint a csontritkulás, az elhízás, a cukorbetegség és így tovább.mbt cipő árak 

Tejsavó fehérje gazdag elágazó láncú aminosavak, különösen a leucin, az étkezési energia zsírszövet újra rendelt vázizomzat fontos szerepet játszik az izmok védelme érdekében, és növeli az izom szintézist, elősegítik zsír felhasználását. A tejsavó fehérje az angiotenzin-gátló csökkenti a vérnyomást, enyhíti a stresszt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr303124257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása