HTML

Részlet a gyakorlatot, hal-ízű sertés

2011.08.22. 10:01 huang

 


Ízesített sertéshústermelés anyagok: 
Hozzávalók: Zhu Tuirou 250 gramm pályázati bambuszrügyeket 100 gramm, 1 tojás, cukor 15 gramm, 15 gramm ecet, olaj generációs 200 gramm szezámolaj 10 gramm, 2,5 gramm nátrium-glutamát, szójaszósz 10 gramm, 5 gramm só, Sichuan Pi Megyei bab paszta 10 gramm, 5 gramm rizs bor, víz, keményítő 15 gramm,mbt cipő bors ízlés szerint, zöld hagyma, gyömbér, egy kicsit más. 

Megtanulhatják, hogyan kell csinálni hal ízű sertés, hogyan hal ízű sertés finom volt 
Verzió One: [Anyagok] 
Zhu Tuirou 250 gramm, 
mbt cipők pályázati bambuszrügyeket 100 gramm, 1 tojás, cukor 15 gramm, 15 gramm ecet, olaj generációs 200 gramm szezámolaj 10 gramm, 2,5 gramm nátrium-glutamát, szójaszósz 10 gramm, 5 gramm só, Sichuan Pixian bab paszta 10 gramm, 5 gramm rizs bor, víz, keményítő 15 gramm, bors ízlés szerint, zöld hagyma, gyömbér, egy kicsit más. 

[Módszer] 
A) Zhu Tuirou vágott 6 cm hosszú, 0,2 cm a nagylelkűség mbt shoes selyem, bor, só keveréket egyenletesen a felvert tojással, kukoricakeményítő dallam méretezése. A másik a cukrot, szójaszósz, ecet, nátrium-glutamát, a víz át egy kis tálba a lisztet félre. 

(B) Liucheng forró serpenyőbe, adjunk hozzá olajat forrást, majd szétszóródtak a sült disznóhús, attól függően, hogy a vér ki az oldalsó pot a szűrőedény, csatorna az olaj. Alján a pot marad több, mint az olaj,mbt cipő árak a következő zöld hagyma, gyömbér, bab paszta és keverjük egy illat, tedd reszelt bambuszrügy, míg Guo Chao és a sertéshús be, majd a kis tál szósz a serpenyőbe és gyorsan dobálni, MSG Miután a horgot a vékony pecsenyelével, meghintjük borssal, és öntsük szezámolaj pot Zhuangpen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr583170400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása