HTML

receptek daquan

Friss topikok

Címkék

Hogyan csökkenthető a menstruációs kényelmetlenséget egy nő?

2011.08.27. 02:43 huang

 Hónap "azokban a napokban" az embereket mbt cipő, hogy enni is aludni is, nem jó hangulat, gyomorfájás, az arca Zhangdou néz ki rosszul az összes kéz a kézben jár. Nézzünk néhány taktikát foglalkozni fehérgalléros nők is.

Csokoládé. Kisasszony Xu kellemetlen, amikor eszik two csokoládé. Sokan fel csokoládét Dan fájdalom, enyhíti a menstruációs fájdalom. Ezen felül, a banán és a csokoládé, mint hogy az emberek boldogok, tartalmaz B6-vitamint, lehet stabilizálni hangulat, és csökkentheti a hasi fájdalom, dysmenorrhoea kérheti,mbt cipők hogy többet enni.

Meleg vizes palackot. Xiao Ke A mágia egy forró vizes palackot, az első napon tartani a forró vizes palackot a has, a hasi fájdalom lehet enyhíteni. Nagyon fontos,mbt shoes hogy a test meleg, különösen a görcsös és a forgalmi torlódások a kismedencei területen.

Meztelenül. Ms. Chen azt mondta, mbt cipő árak hogy nagyon szabályos időszakokban, akkor az orvos azt javasolta, hogy a lány meztelen, kondicionáló a két-három hónap, és most az idő pontos. Persze, "azok a napok" nem meztelen, más napokon kipróbálhatja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptekdaquan.blog.hu/api/trackback/id/tr423183108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása